Naši brendovi

Ekskluzivni smo distributeri najpoznatijih brendova najvećih svijetskih kompanija!

Osim brendova koje smo ovlašćeni distributer na tržitu Crne Gore kompanija takođe ima na svom lageru preko 5000 artikla, uglavnom igračke i kućne potrepštine.

http://www.zippo.com/

Zippo je upaljač za višekratnu upotrebu utemeljen 1933 godine svoju popularnost je stekao tokom drugog svjetskog rata kada je ih koristila vojska S.A.D najviše zbog otpora na vetar Pored toga zippo upaljači su u stanju da ostanu upaljeni i oštroj klimi.

http://www.sapro.com.tr/

Hops vlažne maramice pažljivo su dizajnirane za porodicu i osteljivu kožu bebe. Korišćeni su različiti tipovi papira sa različitim mirisnim notama koji ne sadrže alergene. Losioni, u kojima su potopljene maramice, obogaćeni su pro-vitaminom B5.

http://www.leny.rs/

Leny Products je deo kompanije Cotoland i osnovna delatnost je proizvodnja polypropilen štapića i proizvodnja antibakterijskih štapića za uši, bebi štapića sa graničnikom i kozmetičkih štapića izuzetnog kvaliteta. Posjeduje najsavremeniju opremu za ekstruziju polypropilena.

http://www.sempermed.com/

Je dio Semperit grupe koji je rangiran među vodećim svjetskim proizvođačima medicinskih i industrijskih rukavica. U Sempermed istraživačkom centru u Wimpassingu Austriji novi proizvodi se kontinuirano razvijaju i testiraju u saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.

http://www.inter-vion.com/

Je Poljski proizvođač kozmetičkog programa osnovan 1991 godine . Od 2000 godine je dio francuske grupacije La Brosse et Dupont LBT. U ponudi ima preko 11 brendova i 8 proizvodnih linija zastupljenih u preko 20 zemalja širom svijeta.

http://www.fitofarm.com.mk/

Je ugledna farmaceutska-kozmetička kompanija sa sedištem u Makedoniji sa tradicijom dugom 25 godina. Danas Fitofarm ima uspešnu proizvodnju i razvijen osećaj stalnog održavanja koraka sa vremenom i visokim standardima za farmaceutske operacije.

http://www.yioula.com/

Je bugarski brend dio grčkog Yioula. Grupacija najvećeg proizvođača staklenih časa na Balkanu i jedan od vodećih u Evropi koji ima više od 30 godina tradicije. Osim čaša za domaćinstvo u ponudi ima i proizvode za ugostiteljske objekte

http://www.rekord-tim.hr/

Rekord tim je prvi i najveći hrvatski proizvođač spužvi za kućanstvo. Obrtnička radionica Rekord. utemeljena je 1975. Pažljivo odabranim materijalima,kontrolisanom proizvodnjom je pravi izbor za svako domaćinstvo

http://www.salysol.com/

Salysol je španski brend osnovan još davne 1983 , nudi klijentima kvalitetne proizvode razrađene od najboljih sirovina, što garantuje svježinu i kvalitet proizvoda. Proizvodi su dostupni na pet kontinenata i lider je u prodaji vakumiranih konzervih ,suvih oraha i bombona.

http://www.sugabee.com/

Su lizalice novog ukusa na našem tržištu! Turski brend je zastupljen u preko 30 zemalja , proizvodi su po standardima hrane kao što su AIB, BRC i ISO 22000 . Najbolji pokazatelj kvaliteta je i godišnja proizvodnja od preko 10.000 tona na godišnjem nivou.

http://www.nigrin.com/

Priča o ovom nemačkom brendu počela je već davne 1884 godine, u kojoj je mladi, ambiciozni hemičar dr. Karl Fridrih Gentner osnovao hemijsku fabriku. Ime potiče od latinske riječi ’’nigror’’ što znači crnilo.Danas je lider u Evropi u proizvodnji autokozmetičke industrije

http://www.rocketpoland.com/

Rocket baterije su veoma popularne kao izvor energije za daljinske upravljače poznatih elektronskih proizvođača opreme kao što su: Samsung i LG. Rocket electric Co. LTD posjeduje Cerifikate koje su testirane od strane Tuv Sus iz Minhena, Njemačka.

http://www.gizeh-online.com/

Ukoliko želite savršenu rizlu,papir za motanje ili filter, Gizeh je Vaš pravi odabir u postizanju tog cilja.Njemački brend sa tradicijom od 100 godina je jedan od lidera u svijetu proizvodnji papira za motanje,njihovi proizvodi su sinonim kvaliteta.

http://www.maisto.com/

Poznati brend kolekcionarskih metalnih automobila utemeljen 1980 godine danas zauzima vodeće mjesto u svijetu. Maisto posjeduju licensu proizvodnje mnogih poznatih marki kao što su: Mercedes Benz , Audi , Volkswagen itd .

http://www.babymix.pl/

Je prepoznatljiv brend igračaka za bebe pravljen od kvalitetnog materijala.Poljski brend osnovan 1990 godine je prošao dug put razvoja koji nudi sigurne proizvode, odabrane igračke koje razvijaju maštu i ručne vještine vaših mališana.

http://amektoys.bg/

Amek pliš proizveden u Bugarsku po standartu EN-71 koji ispunjava evropske standarte. Ovaj brend proizvodi pliš različitih vrsta i dimenzija odrađena od najboljeg materijala je pravi poklon za djecu i za vaše drage osobe.

http://demastil.com.mk/

Demastil je poznata regionalna kompanija sinonim za kvalitetne lopte i kantice za plažu. Makedonski brend posjeduje licencu zs proizvodnju mnogih crtanih likova. Svaki proizvod posjeduje certifikat što potvđuje i daje kupcu sigurnost poslovanja i kvaliteta.

VADAVIRO DOO - Pravi partner za Vas!

Pratite nas preko naših društvenih mreža i budite u toku sa zadnjim dešavanjima!