Naši brendovi

Ekskluzivni smo distributeri najpoznatijih brendova najvećih svijetskih kompanija!

Osim brendova koje smo ovlašćeni distributer na tržitu Crne Gore kompanija takođe ima na svom lageru preko 5000 artikla, uglavnom igračke i kućne potrepštine.

http://www.zippo.com/

Zippo je upaljač za višekratnu upotrebu utemeljen 1933 godine svoju popularnost je stekao tokom drugog svjetskog rata kada je ih koristila vojska S.A.D najviše zbog otpora na vetar Pored toga zippo upaljači su u stanju da ostanu upaljeni i oštroj klimi.

http://www.clovingermany.com/

Clovin Nemačka GmbH je vlasnik brendova deterženta za pranje kao: Der Waschkönig C.G, Herr Klee C.G, WäscheMeister, GlanzMeister,WC Meister koji se proizvode u nekoliko pogona u Evropi. Ukupna proizvodnja kapacitet cijele grupe je 8 miliona kilograma praškastih proizvoda i 4 miliona litara tečnih proizvoda mjesečno. Proizvodi kompanije su popularni u raznim uglovima svijeta na pet kontinenata.

http://www.sapro.com.tr/

Hops vlažne maramice pažljivo su dizajnirane za porodicu i osteljivu kožu bebe. Korišćeni su različiti tipovi papira sa različitim mirisnim notama koji ne sadrže alergene. Losioni, u kojima su potopljene maramice, obogaćeni su pro-vitaminom B5.

http://www.leny.rs/

Leny Products je deo kompanije Cotoland i osnovna delatnost je proizvodnja polypropilen štapića i proizvodnja antibakterijskih štapića za uši, bebi štapića sa graničnikom i kozmetičkih štapića izuzetnog kvaliteta. Posjeduje najsavremeniju opremu za ekstruziju polypropilena.

http://www.sempermed.com/

Je dio Semperit grupe koji je rangiran među vodećim svjetskim proizvođačima medicinskih i industrijskih rukavica. U Sempermed istraživačkom centru u Wimpassingu Austriji novi proizvodi se kontinuirano razvijaju i testiraju u saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.

http://www.donegal.com.pl/

Donegal je jedan od vodećih kompanija u prodaji kozmetičkih dodataka u Poljskoj i svijetu već 20 godina. Proizvodi su usmjereni na ljude koji žele da održe zdrav i lijep izgled svog tijela. Širok asortiman najkvalitetnijeg asortimana, konkurentnih cijena i profesionalnih usluga znači da se broj zadovoljnih kupaca povećava svake godine.

http://www.yioula.com/

Je bugarski brend dio grčkog Yioula. Grupacija najvećeg proizvođača staklenih časa na Balkanu i jedan od vodećih u Evropi koji ima više od 30 godina tradicije. Osim čaša za domaćinstvo u ponudi ima i proizvode za ugostiteljske objekte

http://www.rekord-tim.hr/

Rekord tim je prvi i najveći hrvatski proizvođač spužvi za kućanstvo. Obrtnička radionica Rekord. utemeljena je 1975. Pažljivo odabranim materijalima,kontrolisanom proizvodnjom je pravi izbor za svako domaćinstvo

http://www.salysol.com/

Salysol je španski brend osnovan još davne 1983 , nudi klijentima kvalitetne proizvode razrađene od najboljih sirovina, što garantuje svježinu i kvalitet proizvoda. Proizvodi su dostupni na pet kontinenata i lider je u prodaji vakumiranih konzervih ,suvih oraha i bombona.

http://www.sweetmania.pl/

Poznata po proizvodnji slatkiša pod sopstvenim brendom "Sweet Mania" sa naglaskom na kvalitetu, savremenom dizajnu, prilagođavanju ponude zahtjevima i zahtjevima kupaca. Proizvodi pod ovim brendom uglavnom se prodaju u zemljama EU.

http://www.nigrin.com/

Priča o ovom nemačkom brendu počela je već davne 1884 godine, u kojoj je mladi, ambiciozni hemičar dr. Karl Fridrih Gentner osnovao hemijsku fabriku. Ime potiče od latinske riječi ’’nigror’’ što znači crnilo.Danas je lider u Evropi u proizvodnji autokozmetičke industrije

http://www.naturalfresh.eu/

Jasno definisani ciljevi, upornost i odlučnost su, što verujemo, najvažniji faktori koji vode Natural Fresh na vrh. U jednoj deceniji od malih proizvođača hemije u domaćinstvu kompanija je postala jedan od vodećih igrača u industriji osveživača vazduha.

http://www.rocketpoland.com/

Rocket baterije su veoma popularne kao izvor energije za daljinske upravljače poznatih elektronskih proizvođača opreme kao što su: Samsung i LG. Rocket electric Co. LTD posjeduje Cerifikate koje su testirane od strane Tuv Sus iz Minhena, Njemačka.

http://www.gizeh-online.com/

Ukoliko želite savršenu rizlu,papir za motanje ili filter, Gizeh je Vaš pravi odabir u postizanju tog cilja.Njemački brend sa tradicijom od 100 godina je jedan od lidera u svijetu proizvodnji papira za motanje,njihovi proizvodi su sinonim kvaliteta.

http://www.maisto.com/

Poznati brend kolekcionarskih metalnih automobila utemeljen 1980 godine danas zauzima vodeće mjesto u svijetu. Maisto posjeduju licensu proizvodnje mnogih poznatih marki kao što su: Mercedes Benz , Audi , Volkswagen itd .

http://www.winfun.com/

Ideja da dođe do WinFun igračke bila je stvoriti brend za roditelje koji mogu olakšati potragu za kreativno dizajniranim igračkama za svoje mališane. Naša priča možda nije jedinstvena, ali smo posvećeni pružanju jedinstvenih rješenja za roditeljstvo sa inovativnim i kreativnim obrazovnim i zabavnim asortimanom igračaka.

http://www.babymix.pl/

Je prepoznatljiv brend igračaka za bebe pravljen od kvalitetnog materijala.Poljski brend osnovan 1990 godine je prošao dug put razvoja koji nudi sigurne proizvode, odabrane igračke koje razvijaju maštu i ručne vještine vaših mališana.

http://amektoys.bg/

Amek pliš proizveden u Bugarsku po standartu EN-71 koji ispunjava evropske standarte. Ovaj brend proizvodi pliš različitih vrsta i dimenzija odrađena od najboljeg materijala je pravi poklon za djecu i za vaše drage osobe.

http://www.olival.hr/

U Olival kozmetiku utkano je znanje, stručnost i iskustvo. Sve je počelo starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas tradicija ide ruku pod ruku s modernom kozmetologijom. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

http://demastil.com.mk/

Demastil je poznata regionalna kompanija sinonim za kvalitetne lopte i kantice za plažu. Makedonski brend posjeduje licencu zs proizvodnju mnogih crtanih likova. Svaki proizvod posjeduje certifikat što potvđuje i daje kupcu sigurnost poslovanja i kvaliteta.

VADAVIRO DOO - Pravi partner za Vas!

Pratite nas preko naših društvenih mreža i budite u toku sa zadnjim dešavanjima!